2021 detaylı kına malzemeleri sıralaması ve tutarları! Kına için ne lüzumlu? Kına için alınacaklar

2021 detaylı kına malzemeleri sıralaması ve tutarları! Kına için ne lüzumlu? Kına için alınacaklar 1

Evlilik öncesi süreçte meydana gelen en keyifli ve keyifli ve unutulmaz anlardan biri kına geceleridir. Gelin adaylarının eğer olmazsa olmaz kına gecesi için lüzumlu olan kına malzemeleri listesini hazırladık. Genç kızların en fazlaca merak etmiş olduğu ve kafasının karıştığı kına malzemeleri nedir? İşte 2021 detaylı kına malzemeleri sıralaması ve kına gecesi hakkında tüm merak edilenler:

Kına gecesi, geleneksel olarak düğünden bigün ilkin kız evinde ya da salonda yapılır. Davetliler için oldukça keyifli oldukça keyifli olan kına gecesi kızın ailesi için duygusal geçen bir gecedir. Yüzyıllardır geleneklerimizde yerini sakınan ve günümüze kadar meydana getirilen kına merasimleri kızın düğünden ilkin eline kına yakılmasıyla tamamlanan bir organizasyondur. Yöreden yöreye farklılık gösterse de çoğu zaman geleneksel kına geceleri hazırlıkları nerede ise birbirine yakındır. Kına gecesi malzemeleri başta kına olmak suretiyle fazlaca sayıda malzemenin küçük dokunuşlarla dikkat çekici hale getirilmesiyle keyifli hale gelmektedir. Kına gecesi süresince kullanılan her araç-gereç özenle seçilmelidir. Her türlü detayın düşünüldüğü kına gecesi malzemesi modelleri ile unutulmaz kına geceleri organize edilebilmektedir. İşte 2021 sezonunda öne çıkan kına malzemeleri ve tutarları sizlerle:

2021 KINA MALZEMELERİ LİSTESİ VE FİYATLARI 

Evde kına gecesi fikirleri ile istediğiniz şeklinde süsleyebildiğiniz evinize tüm arkadaşlarınızı çağrı edebilir, unutulmaz bir kına gecesi yapabilirsiniz. Sevdiklerinizin yardımıyla da tüm bilgileri muhteşem bir halde hazırlayabilirsiniz.

Kına gecesi için hazırlıklara başlamadan ilkin kınada lazım olacak hususi gün aksesuarlarını Eminönü şeklinde toptan uygun fiyatlı alışveriş mağazalarından temin edebilirsiniz.

KINA MALZEMELERİ LİSTESİ VE 2021 FİYATLARI

Ürün                  Averaj Fiyat (TL)
Kına mumları (12 tane) 30
Nedime tacı (10 tane) 40
Kına testisi 50
Kına tefi(10 tane) 50
Hediyelik kına (ortalama 100 tane) 60
Kına duvağı 70
Kına kesesi (100 tane)  80
Kına kemeri 80
Kına yelpazesi 90
Kına tepsisi ve kına sepeti, 150
Kına tacı 150
Kına gecesi hediyelikleri (100 tane) 300
Kına elbisesi bindallı ve Kaftan 1000
Kuruyemiş kesesi (100 tane) 500
Toplam 2.650

Çocuğa Muhammed ismini vermek sakıncalı mı? Muhammed isminin yanına en çok yakışan isimler 1

Çocuğa Muhammed ismini vermek sakıncalı mı? Muhammed isminin yanına en çok yakışan isimler

Canan Karatay'ın limonlu su sırrı! Limonlu su kilo verdirir mi? 1

Canan Karatay’ın limonlu su sırrı! Limonlu su kilo verdirir mi?