Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Yazımızda; İkili ilişkilerin önem kazandığı ergenlik döneminden itibaren genç kızlar karşılarındaki kişinin onlardan hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak için çeşitli işaretleri değerlendirirler. Peki bir erkeğin size aşık olduğunu nasıl anlarsınız? İşte çok merak edilen o işaretleri Kızlar Kızlar’da sizin için derledik!

Size Aşık mı ?

Sizinle Tanışmak İçin Fırsat Kollar

Eğer duygularınız karşılıklıysa size aşık olan erkek sizinle tanışmak için fırsat kollayacaktır. Bir şekilde bahanesini bulacak, ortak tanıdıklar ayarlayacak ve size ulaşmak için her yolu deneyecektir.

Bunun için göz teması kurduğunuzda gözünü çekmiyorsa ve size güven verecek şekilde gülümsüyorsa, size karşı boş olmadığını anlayabilirsiniz. Günümüzde iletişim kurmak çok kolay olduğundan birinin size karşı hissettiği duyguların ne olduğunu öğrenmeniz de zor olmayacaktır.

Bu yüzden işaretleri değerlendirerek bir erkeğin size karşı neler hissettiğini anlamanız çok kolay olacaktır. Çünkü söz konusu olan kişi, sizinle iletişim kurmak için her yolu deneyecektir.

Her Zaman İletişim Kurar

Bir şekilde sizinle tanışabildiyse, sizi rahatsız etmeden iletişimini sürdürecektir. Buluşmak için planlar, sesinizi duymak için bahaneler ve sizinle iletişimde kalmak için mesajlar gönderecektir. Bu yüzden size aşık olduğunu anlamanızın en iyi yolu sizinle iletişim kurmak için değerlendireceği fırsatları yaratmasıdır.

Size Kendinizi Değerli Hissettirir

Size aşık olan bir erkek, size kendinizi değerli hissettirir. Bu da size karşı saygılı olması, sizinle konuşurken ve birlikteyken saygısını üst düzeyde göstermesiyle mümkündür. Sizin için değerli hediyeler alır, size kendini doğru ifade eder ve en önemlisi sizi kullanmaz. Bunu size her zaman en doğru şekilde hissettirir. Bunu nasıl sağlar?

  • Sizi ailesiyle tanıştırır,
  • Tüm hayatı şeffaftır ve saklayacak bir şeyi yoktur,
  • Kaliteli bir iletişimi her zaman sürdürür,
  • İlerleyen zamanlarda dahi size olan saygısından ödün vermeden hareket eder,
  • Arkadaş çevresindeki kişiler de size son derece saygılı olarak davranır.

Farklı konularda görüş uyuşmazlıkları yaşansa bile sizin yanınızda yer alarak sizi her zaman savunur. Bir erkeğin aşık olması

 demek sizi olduğunuz gibi kabul etmesi demektir. Bu yüzden zaten her zaman size değerinizi hissettirecektir.

Sizin İçin Fedakarlık Yapar

Aşık olan erkek, sevdiği kadının zor durumda kalmasına müsade etmez. Her zaman onu koruyup kollar. Bu yüzden fedakarlık yapılması gerektiğinde sorumluluktan kaçmaz.

Bir erkeğin size aşık olduğunu aslında en çok da zor durumda kaldığınızda anlarsınız. Çünkü sizi bu durumdan kurtarmak için uğraşır ve size elinden gelenden fazlasını yapmak için destek olur. Farklı ihtiyaçları olan birçok insan, dostunu düşmanını kötü gününde tanır. Bu yüzden şeffaf olduğunuzda size aynı şeffaflıkta hitap edecek olan bu kişi mağduriyetinizi oturup seyretmez. Eğer seyrediyorsa bilin ki size aşık değildir.

Ailenize Saygı Gösterir

Ailenize her zaman saygıda kusur etmez ve kaliteli bir iletişim kurarak onlarla iyi geçinmeye bakar. Her insanın büyüklerine saygısının olduğu su getirmez bir gerçektir. Ancak aşık olunan kişinin ailesine saygı bambaşka bir durumdur.

Bazen aileler ilişkilere karşı çıkabilir ve sorunlar yaşanabilir. Bu yüzden aile ilişkileri konusunda her zaman mesafeyi ve sınırları bilen bir iletişimin tercih edilmesi şarttır. Aksi halde ikili ilişkiler de etkilenecektir. Aynı durum onun ailesi için de geçerlidir. Yani ailesine karşı da sizi savunur ve ezilmenize asla izin vermez.

Cicim Ayları Süreklidir

Cicim ayları ilişkiniz resmiyete girene kadar değil ömür boyu sürer. Çünkü aşk ilişkisinin devamı sevgiyle ölümsüzleşir ve uzun yıllar saygıyla birlikte büyür. Size aşık olduğunu nasıl anlarsınız derken, aslında en iyi cevabı yüreğinizin derinliklerinde vereceksinizdir.