Stilex krem ne için kullanılır? Stilex krem iyi mi kullanılır? Stilex krem fiyatı

Stilex krem ne için kullanılır? Stilex krem iyi mi kullanılır? Stilex krem fiyatı 1

Böcek, sivrisinek ısırıkları sonrasında oluşan kaşıntı ve kızarıklığı gidermek için eczaneden tavsiye edilen Stilex krem aslına bakarsak daha birçok yarar sağlamış olduğu alan bulunuyor. Yalnız eczanelerde satılan bu krem hakkında detaylı bir data istiyorsanız haberimizde tüm ayrıntıları bulabilirsiniz.

30 gramlık alüminyum tüplerde bir tek eczanelerde satılan Stilex kremin etken maddesi Mepiramin Maleat, Lidokain hidroklorür, Dekspantenol‘dür. Deriye sürüldüğünde bölgesel olarak irin, alerji ve kaşıntıyı gideren bu krem uygulanan bölgede kısa sürede iyileşme sağlıyor. Kesik, şişmiş yada hasar görmüş ciltlere kesinlikle uygulanmaması ihtiyaç duyulan bu jel, 2 yaşından ufak çocuklarda doktora danışmadan kullanılmamalıdır. Hekim reçetesi üstüne kullanılması tavsiye edilen Stilex adlı bu jelin aslolan üretici İsviçreli Vifor firmasıdır, Türkiye’de ise Abdi İbrahim İlaç Endüstri tarafınca üretimi yapılıyor. Deride oluşan güneş yanıklarının tedavisinde, isilik, ürtiker öteki ismiyle kurdeşen adlı cilt sorunlarında, ciltte oluşan ağrının azaltılmasında ve tamamen giderilmesinde, arı sokmalarının iyileştirilmesi esnasında tedavi amaçlı kullanılabilir. 

Bu ilacın destek maddeleri ise karbopol 940, polisorbat(E433), trietanolamin, komplekson 3,koku verici olarak oleum odania, koruyucu olarak benzalkonyüm klorür.  

STİLEX KREM NASIL KULLANILIR?

Bu kremi doktorunuz iyi mi reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir.  Bunun haricinde kullanacaksanız ilacı uygulayacağınız bölgenin temiz olmasına dikkat edin.  Parmak ucuyla tedavi edilecek bölgeye ince bir katman halinde sürün. Hafifçe ovun. Gün içinde birkaç kez sürülebilir. 7 günden daha uzun süre uygulanmamalıdır.

STİLEX KREM FİYATI NEDİR?

Eczane haricinde internette satımı mümkün olmayan Stilex krem, 17.67 TL​’dir. 

STİLEX KREMİN YAN ETKİLERİ

Ciltte yaygın fakat şiddetli olmayan kızarıklık ve kaşıntı, yüksek ateş, kusma, çarpıntı.  Deride hafifçe kızarıklık ve kaşıntı, iştah kaybı, halsizlik, bitkinlik. Bu belirtilerden herhangi birini fark ederseniz, derhal doktorunuza bildirin.

Bal mantarı iyi mi tüketilir? Bal mantarının yararları nedir? Bal mantarı nerede yetişir? 1

Bal mantarı iyi mi tüketilir? Bal mantarının yararları nedir? Bal mantarı nerede yetişir?

Vazelin yüze sürülür mü? Vazelinin cilde yararları nedir? Vazelin kullanım alanları 1

Vazelin yüze sürülür mü? Vazelinin cilde yararları nedir? Vazelin kullanım alanları