Kadınları Mutsuz Eden 6 Erkek Tipi

Kadınları Mutsuz Eden 6 Erkek Tipi 2
Kadınları Mutsuz Eden 6 Erkek Tipi

Takdir delisi, anneci, işinden nefret eden ve diğer çekilemez durumda olan erkek tipleri hayatımızda yer almaktadır. İşte mutsuzluğu yakalatan 6 erkek tipi…

Kadınları Mutsuz Eden 6 Erkek Tipi
Mutsuz Kadin

1- Annesi Konusunda Büyük Takıntıları Bulunan Erkekler

Annesinin yerini kimse tutmaz, her şeyi annesine danışır, fikirlerine fazlasıyla önem verir. Ya da sizin annesine benzemenizi kesinlikle istemez, ondan sürekli olarak şikâyet eder veya ondan nefret eder. Her iki türlü anne takıntısı olan ilişkilerde bayanların fazla yeri bulunmaz. Her daim annesinin gölgesi üzerinizdedir.

2- İşinden Nefret Eden Erkek Tipleri

Nefret edilen işin, mesai dışı erkeklerin zihnini rahat bırakmasını düşünemezsiniz. İş yerinden dolayı sıkıntı çeken bir erkek diğer zamanlarda da oldukça sıkıcıdır. Bu tarz ilişkilerde farklı sorunlar baş göstermiş ise bu erkeklerin o sorunlara bakış açısını hemen görebilirsiniz. Ortada belli başlı sorunlar bulunur. Ama bu sorunlar ile baş etmek adına hiçbir adım atmaz.

3- Hayatınızdaki Her şeyi Kıskanabilen Erkekler

Bu tip erkekler en çekilmez olan erkek tipleridir. Kıskançlık hiç kimse için hoş bir duygu değildir. Herkesi belli bir düzeyden sonra rahatsız eder. İnsanlar sevdiği için kıskanmamalıdır. Kıskançlık karşınızda bulunan kişiyi baskı altına almak ve baskı altında tutmak amaçlı olarak gelişmiş bir davranış şeklidir.

Nasıl hareket edeceğinize, görünümünüze, giyiminize karar vermenin bir görevi olduğunu benimsemiş olan maço erkekler ile hayatınızı zindan edersiniz. Hiçbir erkek ile zindan hayatı yaşamaya değmez.Bu tip durumlardakierkekler de kadınları mutsuz eder.

4- Takdir Görmeyi İhtiyaç Haline Getirmiş Olan Erkekler

Bir bayanın ona çekici, eğlenceli, zeki veya şakacı olduğunu söylemesi yetmez. Bu tarz söylemleri başka kişilerden duymaya ya da hissetmeye her daim ihtiyaç duyar. Buna sürekli olarak çabalar. Bu tarz erkekler aldatmaya meyilli olan erkeklerdir. Direkt olarak aldatma demesek de sürekli olarak gözü dışarıda olan bir erkek tipi de diyebiliriz.

5- Bayanların Kurtarıcısı Olmak İsteyen Erkekler Kadınları Mutsuz Eder

Bu tarz erkekler kahraman gibi olmak isterler. Sürekli olarak karşısındaki bayana akıl vermek ister, bayanın içinde bulunduğu durumdan kurtarmak ister ve yardım ederler.

Ona ihtiyacınız olduğunu hissetmek ister. Kendi için sorun olan şeylerin hepsini bir kenara bırakır. Bu tarz erkekler oldukça yorucu ve sıkıcı olan tiplerdir.

6- Bayanların Hiç Tanımadığı Arkadaşlara Sahip Olan Erkekler

Bu tarz erkek tipleri sürekli olarak sizin tanımadığınız arkadaşları ile dışarıda buluşur, telefon ile mesajlaşır ve e-mailleşir. Sizlerin aldatıldığınıza dair şüphelendirir. Bu tarz erkek tipleri ya sizden ya da arkadaşlarından utanmaktadır. Bundan dolayı da bu ikiliyi hiçbir zaman bir araya getirmek istemez. Bu durum ilişkide pek iç açıcı değildir.

Belli bir dönemden sonra bayanların şüphelenmesi sağlar. Bu erkekler hayatlarını bir başkasıyla şekillendirmeye ve bir başkası ile paylaşmaya net olmadığını her daim hissettirir. Kadınları bu tip erkeklerde rahatsız eder.

KAYNAK:HÜRREM

Birisinin Sizden Daha Zeki Olduğunu Anlamanın 7 Yolu 2

Birisinin Sizden Daha Zeki Olduğunu Anlamanın 7 Yolu

Beyninize Zarar Veren 9 Şey 2

Beyninize Zarar Veren 9 Şey